Persoonlijke groei

Stay in flow

Persoonlijke groei

Er zit vaak meer talent in medewerkers dan eruit komt. Het begint met inzicht. Wie heeft de kennis? Waar zit het potentieel? En hoe ontwikkel je dat verder?

Veel organisaties zijn nog onvoldoende in staat om de talenten van hun medewerkers optimaal in te zetten. OrganisatieLab is gespecialiseerd in het effectief investeren in – en het benutten van het menselijk kapitaal. Wij geloven in de kracht van mensen. Samen met u kijken we naar het nieuwe pakket aan eisen en koppelen dit aan een ‘future proof’ ontwikkelplan voor uw medewerkers.

Een greep uit ons aanbod

Persoonlijke effectiviteit

Wat drijft mij? Hoe kan ik mijn eigen kracht versterken? Op welke wijze communiceer ik eigenlijk? Waar loop ik soms vast? Allemaal vragen waarmee je aan de slag kunt. Alleen, of samen met een kleine groep. Met een coach. Die spiegelt. Confronteert. Inspireert. Uitdaagt.

Individuele coaching

Wat zijn mijn kwaliteiten? Ik wil me verder ontwikkelen. Maar hoe? Wat remt me en wat brengt me in beweging? En wat heb ik hierbij nodig? Via een persoonlijke aanpak, ga je hiermee aan de slag. Met als resultaat focus voor jouw ontwikkeling!

Jouw Beste Jaar

Hoe maak jij nu echt het verschil? Wat is nodig om er het beste jaar ooit van te maken voor jou? Met een gestructureerde aanpak krijg je inzichtelijk wat nodig is om succesvol te zijn. Inclusief een jaarprogramma met te behalen doelen en een maandelijkse evaluatie van de voortgang.

Vitaliteit

U wilt een nieuwe richting inslaan, maar heeft u daarvoor de juiste mensen in huis? Hoe vindt u die? En hoe houdt u huidige, talentvolle medewerkers betrokken en gedreven, terwijl u van anderen afscheid neemt? OrganisatieLab gelooft in de kracht van mensen. In hun talent en kennis. Wij helpen u van analyse naar plan van aanpak, om het maximale uit uw medewerkers te halen. Zodat zij met plezier voor u (blijven) werken, omdat ze voelen dat hun talenten worden benut en er ruimte is om te groeien.

Andere elementen

Strategie en Cultuur

Leiderschap

Teamontwikkeling

Persoonlijke groei

Vertel ons uw uitdaging. Wij helpen u verder!

Herkent u de thema’s? Heeft u vragen? Even sparren?

Neem contact op

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt