Teamontwikkeling

Samen kom je verder

Teamontwikkeling

Een goed team is tot enorme prestaties in staat, maar hoe zorgt u voor de juiste mensen op de juiste plek? Hoe zorgt u dat teams blijven leren en ontwikkelen? Door hier echt in te investeren komen organisaties aantoonbaar verder.

Teamwerk is topsport. En topprestaties lever je alleen als je het beste uit al je teamleden haalt. Niemand kan alles, maar samen kunnen we veel. Met de juiste samenstelling van teams kunt u de organisatie verder ontwikkelen en laten groeien. Er is een directe relatie tussen teams en bedrijfsresultaten. Met doelgerichte investeringen in teams, stellen we uw organisatie in staat de nieuwe strategie ook daadwerkelijk te realiseren.

Een greep uit ons aanbod

Teamthermometer

Wat maakt een team een team? En waarom presteert het ene team toch echt beter dan het andere team? Goed presterende teams zijn diverse fases doorgegaan en elke fase brengt eigen uitdagingen mee. De teamthermometer geeft inzicht in de huidige stand van zaken en maakt duidelijk waar de potentie voor groei zit om naar een volgende fase te groeien.

Teamsamenstelling

Een goed functionerend en presterend team ontstaat niet vanzelf. Dat vraagt inzicht in elkaars kwaliteiten en drijfveren. Maar ook vragen als hebben we oog voor diversiteit? Of waar ligt onze kracht? En waar moeten we extra aandacht aan schenken? Wij geven u via een beproefde methodiek inzicht in de kwaliteiten van uw team.

Teamperformance

Wat is nodig om te presteren? Wat moet er dan ontwikkeld worden? Waar moet juist afscheid van worden genomen? Een eerste stap hiervoor is het maken van een Team Ontwikkel Plan met een aantal gerichte acties voor het team. Uiteraard is de aanpak maatwerk voor ieder team.

Ervaringsleren

Een effectieve manier voor teams om snel te groeien is ervaringsleren, leren door te doen. Aan de hand van actieve en uitdagende werkvormen buiten, ontdekken de teamleden hoe ze heldere doelen kunnen stellen, continue kunnen verbeteren en elkaar feedback kunnen geven. Een verhelderende en soms confronterende interventie met veel impact

Andere elementen

Strategie en Cultuur

Leiderschap

Teamontwikkeling

Persoonlijke groei

Vertel ons uw uitdaging. Wij helpen u verder!

Herkent u de thema’s? Heeft u vragen? Even sparren?

Neem contact op

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt