Adri van der Zwart

“Ruim 30 jaar geleden rolde ik in het HR vak als HR adviseur, waarbij ik met veel verschillende vraagstukken van leidinggevenden te maken kreeg. Al snel merkte ik dat ik vooral gedreven word door Leren en Ontwikkelen. Mensen fascineren me. Ieder persoon is uniek. Met unieke talenten. Hoe haal je als organisatie het beste uit deze mensen? Dat werd een centrale vraag voor mij. Hier een bijdrage aan leveren vanuit organisatieperspectief ging ik steeds meer doen. Bij verschillende organisaties. Vanuit verschillende rollen.

In 2008 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer. Ik werd steeds vaker gevraagd om een bijdrage te leveren aan verandertrajecten voor organisaties. Wat vraagt een constant veranderende markt van medewerkers? Welk talenten zijn dan nodig? Hoe speelt een organisatie hierop in? Parallel daaraan liep mijn persoonlijk verandertraject. Ik wilde steeds meer een bijdrage leveren aan de persoonlijke groei en ontwikkeling van een team of een individu. Hierdoor heb ik mezelf ook als trainer en coach kunnen ontwikkelen. Nu combineer ik beide werelden in de wijze waarop ik werk met mijn klanten. Ik inspireer. Ben nieuwsgierig. Ben oprecht. Stel de vraag achter de vraag. Denk vanuit nieuwe mogelijkheden. Confronteer waar nodig. Zoek naar oplossingen die echt werken, voor iedere specifieke klant.

Een paar jaar geleden heb ik Jaap ontmoet. Ook een uniek persoon. Met een uniek talent. Vooral een trainer en teamcoach. Wij vullen elkaar aan en werken vanuit een wederzijds respect samen. Binnen OrganisatieLab combineren we onze kennis en kunde volledig voor onze klanten. OrganisatieLab biedt organisaties concrete oplossingen voor vraagstukken op het vlak van de inzet van het menselijk kapitaal.”

 

Ervaring

2008 – Heden Eigenaar – Van A tot Z Advies:

  • Strategisch HR adviseur bij verschillende opdrachtgevers binnen het Zorgdomein
  • Manager HR bij SOS International & LDM
  • HR Projectleider bij verschillende opdrachtgevers
  • HR Transitiemanager bij Museum Arnhem
  • HRD adviseur bij T-Mobile

 

2005 – 2008  Manager P&O Loopbaan & Ontwikkeling – Menzis

2002 – 2005  Hoofd P&O – Geove verzekeringen

1998 – 2002  P&O adviseur – Ohra

1987 – 1998  P&O adviseur – PTT Post, PTT Telecom en KPN Telecom

 

Skills

Leren & Ontwikkelen
85%

Strategisch HR advisering
80%

Organisatieontwikkeling
70%

Coaching
60%

 

 

Contact info

Neem contact op

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt